Expolift

EXPOLIFT

Trenger du en effektiv og enkel metode for å skifte ut bannere innendørs? Men Expolift bruker du fjernkontroll og skifter budskap kjapt og enkelt og uten bruk av gardintrapp, stige eller lift.

I varehus er det ofte høyt under taket og skifte av reklamebannere og plakater kan være krevende. Med Expolift kan du gjøre dette kjapt, enkelt og uten å sette deg selv eller andre i fare for å falle ned. Expolift løfter et banner med maks vekt på 15 kilo opp i riktig høyde. Med den enkle fjernkontrollen styrer du høyden på banneret mens du står trygt på gulvet.

Maks bredde på banneret er 4m og høyden på banneret kan være opptil 8 meter. Expoliften kan monteres høyt oppe på vegg eller direkte under tak. Banneret kan også produseres tosidig med ulikt print og budskap på begge sider om ønskelig.

Banneret passer veldig godt over tilbudstorg hvor hyppige skifte av budskap/tilbud er påkrevd. Bannerne lager vi normalt i tekstilkvalitet med en flott fargegjengivning.Det er enkelt å montere Expoliften og den leveres med 220Volt og kobles enkelt til med vanlig stikkontakt.
For utendørs bruk anbefaler vi bannerheis.