Magnetfolie

MAGNETFOLIE

Vi leverer magnetfolie med print til alle slags formål. Magnetskilter er en svært populær løsning som benyttes på kjøretøy, whiteboardtavler og reoler i dagligvarebutikker. Det er ingen grenser for hvor magnetskiltet kan brukes, så lenge overflaten hvor magnetskiltet skal plasseres er laget av jern.   

Vår tykkeste magnetfolie på 0,85mm egner seg godt på biler eller andre flater i bevegelse. Så lenge den er festet riktig skal den holde høye hastigheter.

Vi leverer en tynnere magnetfolie på 0,65/0,3mm, som egner seg bedre til bruk på butikkreoler, kjøleskap, frysedisker osv.

Vi printer designet du ønsker, og du fester folien på ønsket sted, uten behov for montør eller verktøy for montering. Folien leveres i ønsket form som piler, firkanter, sirkler, snakkebobler osv. enten med ferdige tekster, med bilder eller som tomme firkanter du selv kan skrive på. Bruk dem på whiteboard til møter, til planlegging eller til brainstorming. Magnetfolie med trykk er svært populært som reklame på biler da magnetfolien enkelt kan fjernes eller flyttes ved behov.