Takheng

TAKHENG

Tiltrekk deg kunder og bruk plassen OVER messestanden eller i taket i butikk/varehus til profilering. Takheng er et sentralt blikkfang og er synlig på lang avstand. Våre takheng leveres i flere størrelser og former, og vi skreddersyr gjerne løsninger for din bedrift. De leveres med tekstilduk, oppheng og transportbag.

På messer hvor alle konkurrerer om oppmerksomheten vil du være synlig på lang avstand, og vekke oppmerksomheten til potensielle kunder. I et varehus kan du utnytte plassen over hyller og reoler til å vise retning, reklamere eller informere.

Vi leverer takheng i mange ulike varianter og størrelser; kvadrat, kube, rektangel, runde, kjegleformede, triangel, sirkel, propell med mer. Vi skreddesyr gjerne også løsninger for din bedrift. Tekstildukene blir trykket med fullfargetrykk i god kvalitet, som virkelig gir smell i fargene.

Takhengene våre er bygd opp med rammeverk i aluminium, bygget opp etter samme prinsipp som teltstenger. Tekstilduken tres på og lukkes med glidelås, og du er dermed garantert at duken sitter stramt og pent.