Reklameseil og banner

REKLAMESEIL OG BANNER

Banner og reklameseil kan brukes til en rekke formål både ute og inne. Det er et rimelig alternativ å spre et budskap på og er perfekt til bruk på messer, idrettsarenaer, fasader og butikker. Med print i høy kvalitet og flotte farger vil dine bannere garantert bli lagt merke til.


Reklameseil og bannere leveres i flere ulike materialer med god kvalitet og holdbarhet. For utendørs bruk til fasadereklame, messer, idrettsarenaer og sportsarrangementer og lignende anbefaler vi PVC eller Mesh som er en perforert duk. Den egner seg ypperlig på værutsatte steder hvor vinden tar tak i seilet. Banneret leveres med ulike typer oppheng som maljer og lister. Vi leverer mange ulike løsninger så kontakt oss gjerne så finner vi den beste løsningen for deg.

Tekstilbanner med trykk passer utmerket som profilering innendørs og er et godt valg når man vil lage et blikkfang på messer, utstillinger, shoppingsentre osv. Vi leverer tekstilbannere med skarpe, fine bilder i friske farger. Her er det også mange muligheter når det gjelder oppheng.

Vi leverer alt fra et enkelt lite banner til flere hundre kvadratmeter storformat banner til alle events og arrangementer.