Print på harde plater

PRINT PÅ HARDE PLATER

Vi leverer print på plater og formskjærte plater med reklame etter behov og ønske. Planene leveres i unike former og fasong om ønskelig,  og vi stanse og frese ut plater til den formen du vil ha.

Print på plater er et svært populære valg for produksjon skilt med reklame og logo. Vi har plater som passer til alle bruksområder for både innendørs og utendørs bruk i aluminium, akryl, pleksiglass og PVC og andre forskjellige materialer og tykkelser avhengig av formålet. Dette gjør print på plater og platetrykk til det perfekte materialet for skiltløsninger, arenareklame, byggeplasskilt, infotavler, ufreste bokstaver og firmalogo. Håndverkerskilt er for eksempel perfekte som profilering ved veien, til byggeplassen eller som parkeringsskilt. De er enkle å sette opp og ta ned.

Vi leverer skilt på harde plater i alle størrelser og fasonger. Trenger du en spesialtilpasset størrelse så kontakt oss så finner vi en løsning som passer for ditt formål. Vi leverer dessuten stativer til skilt som er beregnet til ulike bruksområder og vi hjelper deg gjerne med montering.