Messeutstyr med innebygd lys

MESSEUTSTYR MED INNEBYGD LYS

Messeutstyr med innebygd LED belysing er svært iøynefallende og gir ekstra synlighet på messer og utstillinger. Lyset skaper en veldig spennende effekt som fremhever reklamen og tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Vi leverer messevegger, tekstil displays, lyskasser og messedisker med innebygd LED belysing i ulike størrelser og utforminger.

Tekstilveggene leveres med lys i standardbreddene 250, 300 og 600cm. Veggene leveres med ensidig trykk og monteringen er svært enkel og er unnagjort på kort tid. Tekstilduken lyses jevnt opp av LED belysningen som befinner seg i rammen, og har print i høy kvalitet. Ekstra duker kan bestilles separat om ønskelig.

Messebordene leveres i mange ulike fasonger og er praktiske og funksjonelle med oppbevaring på innsiden. De leveres dessuten flatpakket for enkel transport. Disken er perfekt på messer, events, promotions, stands eller også som salgsdisk i egne lokaler. Ytterligere informasjon finner du her.

LED lyskasser leveres i størrelser tilpasset ditt behov og leveres standard med en type blockout materiale på baksiden. Lysboksene kan også leveres med print på begge sider. Bilderammer med tekstiltrykk er en meget dekorativ og elegant måte å fremheve et budskap på. Rammene er svært brukervennlige og kan benyttes til alt fra produktbilder, informasjon og kampanjer til utsmykning. For mer informasjon ta en kikk på tekstilrammene våre.

Produktene trykkes med ditt budskap, logo eller bilder. Våre messeløsninger med LED finnes i mange standardstørrelser og fasonger. Messeløsningene leveres inkludert vaskbart print i høy kvalitet med flott fargegjengivning. Hvis du ønsker å skifte ut budskapet, kan dette lett gjøres ved å bestille et nytt print.