Messedisker

MESSEDISKER

Et messebord er utvilsomt en mulighet til å skape en naturlig møteplass på din messestand og er uunnværlig på messer. Messedisken leveres med ønsket design og trykk og blir raskt et midtpunkt.

Messebordene leveres i mange ulike fasonger og er praktiske og funksjonelle med oppbevaring på innsiden. De leveres dessuten flatpakket for enkel transport. Disken er perfekt ved messer, events, promotions, stands eller også som salgsdisk i egne lokaler.

Bordet kommer med en hard plate på toppen og tekstil duk med valgfritt motiv på utsiden. Monteringen er enkel og tekstilduken kan supplementers med duker med ulike budskap.  Diskene kan dessuten leveres med innebygde LED lys som fremhever bilder og budskap på en svært elegant måte. Uansett hvilken type messedisk du velger, kan den enkelt pakkes sammen, og det tar minimalt med plass under transport og oppbevaring.

Det kan være en idé å kombinere demodisken med en messevegg eller en roll-up. På den måten kan du på et svært lavt budsjett skape en praktisk og iøynefallende messestand.
Ser du etter en mer sofistikert messestand kan du finne mange ideer ved å ta en kikk på våre tekstilvegg løsninger.