Reklame- og logoflagg

Reklame og logoflagg

La budskapet ditt blafre i vinden! Vi leverer logo- og reklameflagg i alle størrelser og formater i meget høy kvalitet som er produsert for å tåle vær og vind. Vi lager iøynefallende flagg i og vimpler i flotte, klare farger med din logo og design. Det blir garantert lagt merke til.

Dersom du ser etter et reklameflagg med egen logo, så er vårt logoflagg den perfekte løsningen. Uansett om du ønsker logoen din eller et annet motiv printet på flagget, så kan vi levere et produkt i høy kvalitet.  Reklameflagg er en effektiv måte å øke synligheten under større arrangementer som utstillinger og messer. Utendørs ser man flagg overalt, utenfor butikker på idrettsarenaer, hoteller og bedrifter.

Reklameflagg med budskap eller logo lages på bestilling og du velger selv ønsket format, størrelse og antall. Finn den modellen som passer deg best; vi leverer både stående og liggende flagg og vimpler. Flagget produseres på slitesterk polyester og leveres ferdig til bruk med kroker i siden for enkel montering.

Har du ikke har flaggstang kan beachflagg være en løsning. Fordelen med beachflagg er at det enkelt kan flyttes og beachflaggets form skiller seg ut fra alminnelige firkantede flagg. Les mer om beachflagg her. Uansett hvilken løsning du velger, kan du oppnå effektive resultater med ditt eget firmaflagg.