Tekstil display

TEKSTIL DISPLAY

Tekstil display er en smal og dekorativ vegg med svært enkel montering og demontering. Flere av våre kunder bruker dette systemet i stedet for en roll-up og er et display for deg som ønsker det enkelt, stilfullt og samtidig vil vise kvalitet

Tekstilduken gir fantastisk gjengivelse av farger og displayet leveres med en- eller tosidig trykk, og kan brukes som butikkinnredning messevegg, pressevegg eller romdeler.

Stativet settes enkelt sammen av nummererte deler, og kan dermed ikke gjøres feil. Duken produseres i 230 grams tekstil i høy kvalitet som gir utrolig god trykkvalitet. Denne tres over stativet og låses i bunn med glidelås, dette gjør duken stram og fri for skrukker. Montering og demontering er gjort på mindre enn 5 minutter. Transportveske i hendig størrelse og god kvalitet følger med.

Kombinerer du tekstilvegg med en messedisk har du en kompakt og portabel messestand. For en større stand kan flere vegger kombineres eller man kan sette sammen systemer som hjørneløsninger og båser. Se forøvrig våre ferdige løsninger.

Klikk på videoen nede på siden for enkel visning av montering.

SE VIDEO HER