Vindusdekor

VINDUSDEKOR

Vindusdekor er spennende og effektiv måte å reklamere på, enten du ønsker å informere eller dekorere. Vis frem budskapet ditt til forbipasserende samtidig som folien hindrer innsyn. Slipp fantasien løs og forandre kjedelige kontorlandskap til delikate rom med bilder, firmaets logo, farger og profil.

Foliedekor er et meget populært produkt som har et stort bruksområde. Bruk det til utskjærte bokstaver, klistremerker til bilruter, butikkvinduer, fasader og som skjermer for sol og innsyn.

Vi dekorer vinduer med alt fra fullfarge foto til frostet folie, farget folie og spesial folie som gull og sølvfolie. Vi tilpasser vindusdekoren til firmaets logo, farger og profil om ønskelig. Folier hele vinduet utvendig med et stort bilde eller budskap, folier fra innsiden med motivet synlig fra utsiden, eller folier kun logo eller annen informativ tekst. Valgmulighetene er uendelige.

Vi leverer alt innen selvklebende folie og foliedekor og kan bekle alle typer flater med ditt budskap. Vår folie har høy kvalitet og gir deg en flott bildekvalitet med lang levetid.

Trenger du ideer eller hjelp med design så hjelper vi deg gjerne. Monteringen kan du også overlate til oss om du ønsker – Enkelt og greit!