Etiketter og klistremerker

ETIKETTER OG KLISTREMERKER

Klistremerker og etiketter produseres på selvklebende folie med eller uten print. Vi tilbyr også figursåret/konturskjærte klistremerker, dersom man ønsker tekst, logo eller figurer utskåret i en bestemt form.

Med etiketter og klistremerker kan man på en rimelig og enkel måte få vist frem budskapet på for eksempel vegger, vinduet eller kjøretøy. Vanlige bruksområder er dessuten på pakker og brev, men også på reklamegaver, vinflasker, goodie bags, merking av redskap med mere.

Etiketter med trykk leveres enten på rull, enkeltvis eller på ark. Skal du dele ut etikettene dine er det en god idé å velge ark. Skal de derimot settes på konvolutter, pakker eller produkter i større omfang, er en rull enklere å håndtere.

Vi produserer klistremerker i alle størrelser og vi leverer etiketter på alle typer spesialfolie som gullfolie, sølvfolie, transparent folie og frostet folie. Vi leverer også etiketter som er tilpasset for bruk på gulv og andre bruksområder hvor man trenger etiketter med ekstra sterkt lim.

Det er kun fantasien som setter grenser for hvor og hvordan man kan anvende selvklebende folie for å fange kundenes oppmerksomhet.