Tekstilrammer med og uten lys

TEKSTILRAMMER MED OG UTEN LYS

Bilderammer med tekstiltrykk er en meget dekorativ og elegant måte å fremheve et budskap på. Rammene er svært brukervennlige og kan benyttes til alt fra produktbilder, informasjon og kampanjer til utsmykning. Tekstilrammene består av en trykket tekstilduk med silikonlist i sidene som monteres på en ramme av aluminium.

Rammene leveres i alle formater; fra små rammer til heldekkende vegger. De passer godt som blikkfang, utsmykning, butikkdekorasjon, kampanjer eller informativ skilting. Selve duken går helt ut til rammens ytterkant, og den vil derfor ikke være synlig sett rett forfra. Duken er svært enkel å bytte dersom man ønsker å skifte til et nytt budskap.

Rammene kan også leveres frittstående til gulv, hengende i fra tak, enten som enkelt- eller dobbeltsidige. Passer godt som romavdeler eller skillevegg i et kontorlandskap.

Tekstilrammer med spesialprint for lys gir en eksklusiv effekt i overflaten av trykket, og fremhever virkelig ditt budskap. LED-belyste tekstilrammer vil ta seg godt ut i salgslokaler, innkjøpspassasjer, møtelokaler, messer og utstillinger. Lyset hever inntrykket av alle typer grafiske budskap.

Tekstilrammer kan også leveres med en akustikkdempende duk, dermed har du dekorasjon og funksjon i samme produkt!

SE VIDEO HER