Oppblåsbart telt

OPPBLÅSBARE TELT

Vi leverer oppblåsbare telt i tre varianter; igloo, buet og edderkopp. Disse kommer igjen i ulike størrelser. Teltene har god plass til profilering, og synes godt! Dette er telt av høy kvalitet som passer godt på festivaler, stevner eller utendørs events.

Igloo telt drives av en kompressor med svært lavt lydnivå, og blåses opp på få minutter. Du trenger kun et strømpunkt, og dermed har du et telt som gjør bedriften svært synlig på messer, utstillinger, kick-off eller lignende. Teltet «ankres» til bakken med sandfylte poser.

Teltet ruver høyt og er derfor perfekt til store utendørsarrangementer.

Buet telt leveres i størrelser opp til 25 kvm. Edderkopp telt kommer i fire ulike størrelser; 3×3, 4×4, 5×5 og 6×6 meter. Dette teltet kan også leveres med vegger og elementer for å koble sammen flere i en rekke.

Både buet og edderkopp telt blåses opp med vanlig pumpe, og man unngår dermed støy fra kompressor. Teltene leveres med barduner og/eller festepunkter ved bakken, og kan stå uten etterfylling av luft i opptil 14 dager.

Alle tre variantene har god plass til profilering, og kan designes etter ditt ønske. Teltene printes med fullfarge trykk av god kvalitet.

SE VIDEO HER