Bannerheis

BANNERHEIS

Utendørs storformat banner er en utmerket måte å reklamere på store flater som vegger og idrettshaller, godt synlig for gående, syklister og bilister. Senk hele systemet ned til bakken med en vinsj og skift banner på bakkeplan i løpet av minutter. Dette gjør at man enkelt kan skifte banner uten å leie lift eller klatre i stiger og jobben er unnagjort på få minutter.

Selve bannerheisen er laget i aluminium og ruster ikke. Systemet er konstruert av våre egne eksperter på huset og er svært solid og er ikke minst designet med det norske været i tankene. Blant annet skjermer sideprofilene for vind fra sidene slik at banneret, uansett størrelse, henger stabilt.

Banneret blir levert i et slitesterkt tekstilmateriale i flott trykkvalitet og er virkelig et blikkfang som vil gi kampanjen din den oppmerksomheten den fortjener. Vil du promotere et annet budskap så bestiller man bare et nytt banner. Bannerheis lages på mål tilpasset din vegg – stor og liten.

Vi tilbyr dessuten utleie av bannerheis. Dette er en veldig gunstig ordning for mindre firmaer som ikke har muligheten til å kjøpe systemet. Kontakt oss for informasjon og betingelser ved utleie.

Ta en kikk på videoen nedenfor for demonstrasjon av bannerbytte. Vi leverer også bannerheiser til innendørs bruk. Dette systemet heter Expolift. Ta gjerne en kikk på dette systemet Expolift.

SE VIDEO HER