Tekstilvegg – Rett

TEKSTILVEGG - RETT

Tekstilvegg er en dekorativ messevegg med svært enkel montering og demontering. Den leveres i flere standardstørrelser, og kan tilpasses ønskede mål. Dette er en messevegg for deg som ønsker det enkelt, stilfullt og samtidig vil vise kvalitet. Expotekets tekstilvegger har uendelige muligheter bygget på enkle prinsipper.

Expotekets zip wall-system er enkelt og elegant! De rette modellene leveres i 245, 298 og 598 cm bredde og 228 høyde som standard. Veggen leveres med en- eller tosidig trykk, og kan brukes som messevegg, pressevegg eller romdeler.

Stativet settes enkelt sammen av nummererte deler, og kan dermed ikke gjøres feil. Duken produseres i 230 grams tekstil i høy kvalitet som gir utrolig god trykkvalitet. Denne tres over stativet og låses i bunn med glidelås, dette gjør duken stram og fri for skrukker. Montering og demontering er gjort på mindre enn 5 minutter. Transportveske i hendig størrelse og god kvalitet følger med – denne kan sendes som bagasje på fly.

Kombinerer du tekstilvegg med en messedisk har du en flott portabel messestand. For en større stand kan flere vegger kombineres eller man kan sette sammen systemer som hjørneløsninger og båser. Se forøvrig våre ferdige løsninger.

Klikk på videoen nede på siden for enkel visning av montering.

SE VIDEO HER